Hannah Jansen Text Agency verwerkt persoonsgegevens. In deze privacyverklaring lees je wat wij met jouw gegevens doen.

Jouw persoonsgegevens
Op de website hannahjansen.com en bij het afnemen van diensten en producten van Hannah Jansen Text Agency laat je (persoons)gegevens achter.

Hannah vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een e-book of uitnodiging voor een online training te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren. Dit zijn persoonsgegevens die we verzamelen:

– Je voor- en achternaam

– Je adresgegevens

– Je telefoonnummer

– Je e-mailadres

Waarom Hannah Jansen Text Agency gegevens nodig heeft

Hannah Jansen Text Agency verwerkt je persoonsgegevens:

* zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
* om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren, of antwoord te geven op vragen
* om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
* voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat een uitschrijflink)
* om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
* om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Hannah Jansen Text Agency is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting. 

Hoelang Hannah Jansen Text Agency gegevens bewaart

Hannah Jansen Text Agency bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst met jou is.

Delen met anderen

Hannah Jansen Text Agency verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden alleen dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hannahjansen.com. Hannah Jansen Text Agency zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt Hannah Jansen Text Agency de kans op misbruik van je gegevens. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Komen we er niet uit? Dan mag je op grond van de privacywetgeving een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Leuvenheim, 24 mei 2018